Оновлення 4.2.0

Привіт залізничники,

Протягом останніх тижнів ми вже надали вам багато інформації про Оновлення 4.2.0. Перші сервери вже отримали це оновлення. До кінця наступного тижня всі сервери будуть працювати на версії 4.2.0.

Ось короткий огляд найважливішої інформації. Оновлення принесе декілька великих змін, які ми розробили у співпраці з гравцями. Крім того, буде виправлено багато помилок і продуктивність гри зміниться у кращий бік.

Проте, зараз у всіх ігрових світах буде розблоковано не весь новий контент. Європейські сервери, а також DE-101 і US-102, після оновлення отримають весь новий контент. Сервери з США сценарієм повинні перезавантажитись, перш ніж новий контент буде розблоковано. Класичні сервери спочатку отримають лише функції нового ПЛЮС-акаунту — три з яких будуть доступними відразу після оновлення. Детальний огляд престижу стане доступним лише після того, як будуть відновлені всі ігрові світи.

Наступний огляд надасть вам більше інформації про найважливіші особливості оновлення.

Продуктивність та виправлення помилок

Завдяки оновленню 4.2.0 суттєво покращиться час завантаження. Ми зробили ревізію дій з вибором декількох локомотивів, а також покращили роботу деяких функцій та відкриття певних екранів.

Виправлення помилок — це велика частина даного оновлення. Ми виконали значний обсяг роботи, щоб покращити ваші враження від гри. Повний список доступний у розділі змін на форумі.

HUD

У результаті співпраці з гравцями було покращено інтерфейс користувача. Тепер він знову став схожий на інтерфейс класичної версії. Розвиток зосереджувався головним чином на чотирьох критеріях: огляд, читабельність, узгодженість та зручність. Ми зробили великий крок вперед і продовжуємо працювати над подальшими вдосконаленнями.

ПЛЮС-акаунт

ПЛЮС-акаунт доповнено чотирма новими функціями. Функцію для збереження маршрутів, якою так цікавились гравці, буде додано у гру. Крім того, до ПЛЮС-акаунту тепер входить детальний огляд престижу, про який гравці також прохали протягом тривалого часу. Фільтр обслуговування та гарантоване бонусне відео для отримання додаткової винагороди також є частинами пакета. Після оновлення вартість ПЛЮС-акаунту буде збільшено до 150 Золота. Проте, до кінця жовтня, новий ПЛЮС-акаунт можна буде купити за 100 Золота. Це означає, що ви можете спробувати нові функції без додаткових витрат.

Віджети

Віджети — це новий потужний інструмент у Rail Nation. Ви можете за власним бажанням розміщувати їх у вигляді списків на своєму екрані. Їх можна пересувати та масштабувати, а ще вони безпосередньо дозволяють виконувати багато дій. Наразі існує чотири різних віджета: асоціація, локомотиви, міста та змагання. Також заплановано розробку більшої кількості цих інструментів.

Чат

Оновлення 4.2.0 також торкнеться і чату. Він буде вирівнюватись згідно з HUD, буде покращено його розташування, а читання стане більш зручним. Також, на прохання багатьох гравців, повертається функція, яка дозволяє копіювати тексти за допомогою комбінації клавіш. Крім того, покращилось підключення до сервера чату.

Бажаємо успіху і безпечних подорожей!
Ваша Команда Rail Nation