Попереду нас чекає велике оновлення!

Шановні любителі залізниць!

Разом зі “Steam over Europe” минулого року ми познайомили вас не лише з новою картою, але і абсолютно новою версією гри Rail Nation. У рамках процесу модернізації всі сценарії, включаючи мобільний додаток, мали бути оптимізовані як за зовнішнім виглядом, так і за технічною структурою. Після релізу нам стало зрозуміло, що потрібно проводити подальші активні та різноманітні удосконалення.

Ми переглянули ваші відгуки, сіли разом з гравцями і почали процес ініціації майбутніх змін. І ось цей час прийшов: вже готове перше велике оновлення для Rail Nation! Наші тестові сервери вже працюють з цим оновленням.

Оновлення стосується того, що викликало вашу найбільшу стурбованість: новий інтерфейс користувача. Він зазнав радикальних змін. Крім того, оновлення включає багато нових технічних функцій, таких як віджети та новий ПЛЮС-акаунт. Це оновлення базується на версії “Steam over Europe” і тому класичні сервери на початковому етапі не отримають переваг від його введення. На цьому малюнку видно, який ігровий контент гри буде реалізовано для кожної версії гри.

До нової версії буде оновлено всі сервери сценарію США, а отже, вони отримають новий RTS (фонові розрахунки) та покращення продуктивності. Активація оновлення завжди буде відбуватися у момент рестарту ігрового світу. Орієнтовні дати можна побачити в наступній таблиці.

Це оновлення є величезним кроком вперед з точки зору якості гри та її стабільності. Наша довгострокова мета — оптимізувати всі сценарії як з технічного, так і візуального боку, оскільки цей крок значно спростить поточний розвиток та технічне обслуговування. Наприклад, виправлення помилок та введення нового ігрового контенту буде відокремлено від сценарію та швидше реалізовано. Проте класичні сервери не зміняться до 2018 року.

Протягом найближчих тижнів ми проведемо більше детальне обговорення даного оновлення. Бажаємо успіху і безпечних подорожей!

Ваша Команда Rail Nation