Rail Nation: Clash!

Підготуйтесь до гострих відчуттів, битв 3-х гравців один проти одного… і вибухів!

Ви завжди хотіли показати своїм суперникам хто тут найкращий провідник? Тоді у нас для вас щось є! Дозвольте представити вам: Rail Nation: Clash! – Rail Nation, якого ви раніше не бачили. Наша нова міні-гра дозволить вам змагатися віч-на-віч з гравцями з усього світу і надає вам шанс виграти дивовижні призи! Ігровий раунд триває всього кілька хвилин — це ідеальний вибір, коли у вас є вільний час до наступного покращення депо.

Змагання з двома опонентами на трикутній карті. Кожен за себе. Рідне місто гравця стане відправною точкою для локомотива. Відправляйте його від виробництва до виробництва і збирайте товари після їх появи. Але будьте обережні: треба діяти дуже швидко! Ваші супротивники також хочуть отримати ці товари, тож активно додавайте вугілля у котел і не проявляйте милості! Раунд виграє той, хто першим збирає 10 товарів.

Але це ще не все! Ми казали, що вас очікують гострі відчуття… Кожен потяг залишає за собою сяючий слід. Якщо ви перетнете слід свого суперника, його потяг перетвориться на купу іржавих болтів і заклепок. Через деякий час вони можуть відправити новий локомотив зі свого міста. Така ж доля чекає на вас, якщо ви перетнете власний слід. І передбачаючи ваше питання: так, потяги можуть зіткнутися. Потіште себе!

І ви можете отримати більше користі, ніж від власних хвастощів. Rail Nation: Clash! Гра буде працювати протягом одного місяця, з 19 червня до 19 липня 2017 року. Протягом цього часу ви можете прийняти у ній участь лише з одного облікового запису і, залежно від рейтингу, отримати нагороду у вигляді досягнень вашої кар’єри. Щодня ви можете зіграти лише п’ять ігор, які будуть впливати на рейтинг. Але у тренувальному режимі ви можете зіграти стільки ігор, скільки побажаєте. Після закінчення загального часу гри найкращі гравці з усього світу отримають бали кар’єри, які вони можуть використати для покращення свого кар’єрного локомотива. Більше того, щасливі переможці будуть нагороджені ігровим Золотом та новим ноутбуком Dell!

Ми сподіваємось, що ви також у захваті від цієї літньої події у світі Rail Nation!