Нехай почнеться велика подорож

Шановні любителі залізниць!

Сьогодні ми представляємо вам кар’єрний локомотив у всій його величі. Тож, починаючи з цього моменту, ви можете самостійно поставити його на рейки. Цей локомотив тепер буде вашим вірним супутником. Після розблокування він буде доступний на всіх сумісних серверах і для всіх раундів.

Ми хочемо відзначити початок цієї великої подорожі разом з усіма вами!

Тут ви можете знайти всю необхідну інформацію:

Що таке кар’єрний локомотив?

Кар’єрний локомотив — це ваш особистий локомотив, який завжди до ваших послуг. Його можливо одночасно використовувати на всіх серверах, де ви граєте, і з цього моменту він буде завжди доступний для вас. Ви можете модернізувати локомотив у своєму розділі кар’єри. Ці покращення також постійні.

Як ви можете отримати кар’єрний локомотив?

Локомотив буде автоматично розблоковано після досягнення вами 2 рівня кар’єри. У кар’єрі ви знайдете для нього спеціальну сторінку.

Як вам поліпшити локомотив?

Ваші бали кар’єри обмінюються на рівноцінну кількість балів технології, які, у свою чергу, ви можете інвестувати у власний кар’єрний локомотив. Ви можете покращити швидкість, прискорення, тягове зусилля і надійність. Ви також можете розблокувати можливість транспортувати товари більш пізніх епох.

Кар’єрний локомотив може використовуватися де завгодно?

У цьому релізі кар’єрний локомотив можна використовувати у класичному сценарії і сценарії Європа. Оскільки сценарій США в даний час не сумісний з цією зміною, ми будемо і далі продовжувати роботи по розробці і впровадженню там кар’єрного локомотива. DE-101 “Golden Gate” і US-102 “Grand Central” — це винятки, оскільки вони адаптовані до серверів сценарію Європа. Кар’єрний локомотив на цих серверах буде доступний після даного релізу.

Бажаємо вам отримати справжнє задоволення з вашим новим досягненням!
Ваша Команда Rail Nation

Merken